آموزش بدنسازی ٬ماهیگیری٬ با عکس ٬بازی با  میلاد خواجه نژاد

آموزش بدنسازی ٬ماهیگیری٬ با عکس ٬بازی با میلاد خواجه نژاد

آموزش گام به گام بدنسازی و ماهیگیری را با میلاد خواجه نژاد تجربه کنید
آموزش بدنسازی ٬ماهیگیری٬ با عکس ٬بازی با  میلاد خواجه نژاد

آموزش بدنسازی ٬ماهیگیری٬ با عکس ٬بازی با میلاد خواجه نژاد

آموزش گام به گام بدنسازی و ماهیگیری را با میلاد خواجه نژاد تجربه کنید

طعمه های جدید

 

 

 

 

 

 

 

 

طعمه  

طعمه های جدید و نا آشنا 

آیا تا بحال شده که هر نوع طعمه ای را که استفاده میکنید در یک دریاچه خاص جواب نمی دهد در حالی که میبینید افرادی با کمترین امکانات ماهیهای خوبی صید میکنند و هنگامی که دلیل را جویا میشوید میبینید که آنها فقط از یک نوع طعمه استفاده میکنند

همانطور که میدانید هر موجودی به محیط پیرامون خود عادت میکند و همانطور هم به مواد غذایی موجود لذا هنگامی که طعمه ای جدید وارد این عرصه میشود غالبا از طرف ماهی پس زده میشود

به قول یکی از دوستان ماهی کپور به سرعت شرطی میشود که گفته ایشان تاحدودی صحیح است چرا که بین ماهیگیران رایج است که این دریاچه ماهی های قلاب خورده زیاد دارد یعنی ماهیهایی که یا پس از صید رها شده اند یا توسط ماهیگیران ناشی زخمی شده اند

پس چرا به یک طعمه خواص خوب جواب میدهند. آن فقط به دلیل وفور یک نوع طعمه در آن منطقه است لذا با بررسی همان منطقه و وجود اسانسهای طبیعی اقدام به ساخت طعمه ای طبق عادت ماهی کنید

بنده بر این عقیده هستم که برای طعمه سازی سعی کنید از آب همان دریاچه استفاده کنید تا به طعمه خود کمی بوی بومی بودن بدهید لذا به بیشتر هنرجویانی که به آموزش صید کپور میپردازند این نکته را متذکر میشوم

کیفیت طعمه

هرچه طعمه شما تازه تر باشد و از کیفیت برتری برخوردار باشد بیشتر ماهی جلب طعمه میگردد.ماهی ها نیز همچون انسان به دنبال غذای تازه و مفید میگردند.

کپور از بین تمام ماهیها این قدرت استثنایی را دارد که با مزه کردن طعمه از خواص آن باخبر شود چرا که کپور از بینایی محدودی برخوردار بوده و در عمق زیاد آب بینایی زیاد موثر نیست و همچون دیگر جانداران با افزایش سن بینایی نیز رو به زوال می رود

اما این خاصیت تشخیص فقط به تازگی طعمه ختم نمی گردد زیرا این ماهی باهوش به ظاهر خنگ قدرتی عجیب در تشخیص پروتئینها و ویتامینها و چربیها دارد

فکر نمی کنم که موجودی همتای این ماهی وجود داشته باشد که چنین قدرتی دارا باشد لذا بر روی اکثر طعمه های خارجی میبینید که مواد ویتامینی و پروتئینها و کراتینهایی را به طعمه اظافه نموده اند

پس ساخت طعمه ای که ترجیح آن بر سایر غذاهای موجود کاری سخت نیست شما با استفاده از تخم مرغ پروتئین را تامین نموده اید حال با کمی شکر و آرد نشاسته و قند مورد نیاز ماهی و با افزودن کمی مولتی ویتامین ویتامین را تامین نموده اید و با افزایش کمی از اسانسها بو و با افزودن حبوبات و یا غلات پودر شده انواع چربیها را به ماهی هدیه داده اید پس طبیعی است که شما موفق تر از یک شخصی خواهید بود که فقط با خمیر ساده ماهیگیری میکند

ماهی کپور ماهیی باهوش و با قدرت حافظه بالایی است لذا خوب میداند که کدام طعم به کدام غذا مربوط است یا کدام اسانس را کجا تجربه نموده است مثلا ممکن است طعمه را به بیرون پرتاب کند چون یاداور لحظه تلخ در دام افتادن باشد و به این علت است که صید ماهیهای بزرگتر به دلیل داشتن تجربه بیشتر سخت است

درون آکواریوم منزل کپورهایی که ظرف مدت یک هفته صید شده بودند هنگام نزدیک شدن به طعمه ای که همان بو را می داد به سرعت فرار میکردند ولی به طعمه هایی با بوی متفاوت حمله میکردند ولی پس از سپری شدن پنج هفته و با تکرار این آزمایش در هر هفته متوجه شدم که این ماهی ها بسته به سن قدرت حافظه متفاوتی دارند مثلا یک کپور یک کیلویی شش هفته حافظه دارد در حالی که یک کپور نیم کیلویی پنج هفته حافظه دارد

با توجه به این حافظه استفاده از طعمه هایی با طعم و بوی نا آشنا برای این ماهی ها تقریبا بی فایده است لذا باید از پروتئین بیشتر استفاده کرد که مورد نیاز کپور های بزرگ تر است

طعمه های بد بو

منظور از بد بو بودن بوی بد آن نیست بلکه شدت آن است اسانس لزومن هرچه بیشتر بهتر نیست بلکه باید به مقداری باشد که شما از فاصله هفت سانتی متری بوی آن را به ملایمت احساس کنید

هدف از بو جلب ماهی است نه اینکه ماهی را فراری داد زیرا که این بو در آب پخش میشود وماهی بسته به فاصله خود با طعمه به سمت آن جذب می شود و با نزدیک تر شدن به آن هنگامی که بو بیش از حد زیاد شود ماهی از طعمه به سرعت دور میگردد زیرا این بوی تند را اعلام خطر میداند

بهترین نوع طعمه چیست

طعمه ای که ساخت آن ساده و عمر نگهداری آن بسیار باشد و همیشه در دسترس باشد

جوشانده ......بله جوشانده هم ماندگاری بالایی در آب دارد و هم در خشکی که اگر این طعمه ها را خودتان بسازید ارزانتر خواد بود

شما با ساخت چند نمونه و با بوهای متفاوت و میزان پرو تئین متفاوت همیشه قادر خواهید بود بیشترین تست و بیشترین موفقیت را در ماهیگیری داشته باشید

بهترین اندازه طعمه

بهترین اندازه طعمه آن است که با ماهی مورد نظرتان مطابق باشد

اگر طعمه شما بزرگ باشد این امکان را به بچه ماهی میدهد تا زئد تر از ماهی بزرگ خود را به طعمه برسانند و آن را تکه تکه کنند و از سوی دیگر ماهی بزرگ تر نیز پس از خوردن مقداری از آن سیر میشود اما در صورتی که طعمه متناسب با دهان ماهی باشد خوب در دهان ماهی جای گرفته و قلاب را نیز با خود خواهد کشید و از سویی هم در فاصله ای که طعمه بزرگ شما در حال خورده شدن و ریز ریز شدن است می توانستید با طعمه ای با اندازه مناسب چند بار ماهی بگیرید

و همانطور هم اگر طعمه شما خیلی کوچک باشد قبل از رسیدن ماهی بزرگ توسط ماهی های ریز از بین خواهد رفت

مقداری از طعمه را نزدیک قلاب خود بپاشید

هرگاه که ماهیگیری میکنید قلاب خود را به امان خود ول نکنید و همواره اطراف آن را از خود طعمه طعمه پاشی نمایید تا ماهی های بیشتری را جذب کنید و قربت طعمه جدید را برای ماهی ها کمتر کنید

و از سوی دیگر مزاحمت ماهیهای ریز تر را برای طعمه خود کمتر خواهید کرد حال شما چه با دست طعمه پاشی کنید و چه با استفاده از توریهایی وصل به وزنه و یا حتی طعمه ای که بخ خود وزنه زده اید

محل طعمه

محل فرود قلاب و طعمه شما آنقدر مهم است که گرفتن یا نگرفتن ماهی برای شما

در صورتی که مناطق عمیق دریاچه را نمی شناسید با پرس و جو یا تخمین و محاسبه شیب اطراف دریاچه مکان مناسب را خواهید یافت زیرا مناطق عمیق غذا کمتر است و رقیبی برای طعمه شما وجود نخواهد داشت

با طعمه ها زندگی کنید

غذای ویژه ماهی کپور در کوچکی  موجوداتی از خانواده پلانکتونها هستند .گیاهان میمیرند توده های سنگی خورد شده  و با هیزمهای ته نشین شده می آمیزند و باعث تغذیه موجوداتی چون خرچنگ ها می شوند که در سنین بالا تر غذای بچه ماهی ها می گردند و بعد از آن صدفها و حشرات نابالغ آبی

ولی در سنین بالا تر کپور ها همه چیز خوار میشوند حتی به بچه ماهی ها هم رحم نما کنند و به تغذیه از نرمتنان و میگوها و برخی از سخت پوستان می کنند لذا از مخلوط کردن این موجودات همچون خرچنگ با طعمه جذابیت آن را چندین برابر کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد